gepersonaliseerde pen

Pennen zijn tijdloos

Plekken waar u pennen kan kopen

Er zijn verscheidene plekken waar u op zoek kan gaan naar de perfecte pen voor u. Denk hierbij aan de gespecialiseerde winkels die er volledig op toe gericht zijn om de meest geschikte pen voor u uit te zoeken. Echter, het is ook mogelijk om bij de Kruidvat of HEMA een simpele balpen aan te schaffen. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om de pen online te kopen. Denk hierbij aan Bol.com maar ook de hiervoorgenoemde gespecialiseerde winkels beschikken vaak over een online webshop waar u ook over kan gaan tot directe aan het huis geleverde pennen. Niet alleen de pennen kan u fysiek of online kopen, ook de vullingen die nodig zijn voor sommige van deze zeer hoge kwaliteit pennen, kan u aanschaffen in deze (online) winkels. Desalniettemin, het is wel van groot belang dat als u een dure pen uitzoekt om te kopen, u goed overweegt of u het de prijs waard vindt. Het zou namelijk zonde zijn als u een pen aanschaft die niet geschikt is voor uw gebruik.

Soorten pennen

De soorten pennen zijn bijna ontelbaar. Dagelijks worden er wel weer nieuwe, dan wel gekke, varianten op de markt gezet. De blauwe vulling pen is wellicht de meest bekende op de markt. Deze zijn voornamelijk populair onder middelbare scholieren en studenten. Ze zijn namelijk goedkoop om aan te schaffen en ze gaan relatief lang mee. Echter, vaak krijgt u wel gemakkelijk vlekken ervan op uw hand of gaat de pen erg afgeven. Dit is uiteraard onplezierig. Naast dit type pennen zijn er ook pennen die u opnieuw kan vullen. Deze pennen nemen vaak al snel toe in prijs, ook de onderhoudsprijs van desbetreffende type pen ligt hoger omdat de gebruiker om de zoveel tijd nieuwe vullingen moet aanschaffen. Desalniettemin, het kan nooit kwaad om een gepersonaliseerde pen toe te voegen aan uw schrijf-attributen. Een gepersonaliseerde pen kan u dingen laten oproepen uit het verleden, of u gebruikt het meer als een status element.

Waarom zijn pennen duur?

De reden waarom sommige pennen vrij duur kunnen worden ligt verscholen achter twee ambachts elementen. In de eerste plaats het materiaal dat gebruikt wordt voor de pen. Sommige pennen worden namelijk van een stevig en duurzaam materiaal gemaakt wat dus lang meegaat. Een voorbeeld hiervoor kan goud zijn, maar ook een andere edelmetaal. Bovendien kan een bepaald soort materiaal ook fijner in de hand liggen dan andere materialen wat ertoe leidt dat de prijs van de pen in zijn algemeenheid stijgt. Ten tweede is de prijs van de pen afhankelijk van de ambachts uren die erin worden gestoken. In een klassieke balpen zit weinig tijd aangezien het vaak met een machine gemaakt kan worden. Echter, sommige materialen kunnen niet door een machine bij elkaar worden gezet en dus moet het van de handen komen van een ambachtsman. Kortom, als u zichzelf wilt trakteren op een mooi geschenk of een mooi geschenk voor een ander. Dan kan u kiezen voor een dure pen.